maanantai 5. lokakuuta 2015

Alkutömäytys

Pieni kanila on eläimiin jo lapsena hurahtaneen naisihmisen blogi, jossa tullaan kertomaan aloittelevan kanilan kuulumisia. Kasvattajanimeä ei vielä ole, joten siksi sitä ei myöskään tässä blogissa vielä mainita. Aikomus hakea sellainen kyllä on, ja koska minulla on jo aikaisemmin ollut kasvattajanimi hamstereille, toivon saavani saman myös näille loikkakoikkalaisillekin.

Ei myöskään kannata hämääntyä siitä, että lähettäjä tänne tulevissa teksteissä on Kaukametsän kennel. Se sattuu olemaan kennelnimeni, jonka alla olen kasvattanut muutaman koirapentueen. Tämän bloggerin tilinkin avasin juuri kenneliäni varten. Siksi se on käyttäjänimeni, enkä ole vielä kyennyt keksimään uutta joka sopisi molempiin blogeihin. Jos hyvä nimi joskus vastaan kävelee, voi olla että muutan sen.

Aloitteleva tarkoittaa hyvin aloittelevaa, sillä vielä ei ole yhtään kania kotona. Varattuna kyllä on, ja joskus kohtapuoliin meille pitäisi muuttaa Birchen-kanilasta kaksi rex-tyttöä, yksi ruotsinturkistyttö ja yksi suurihopea/rex -risteytyspoika. Poikasia on ensimmäisenä suunnitteilla ruotsinturkistytölle. Tarkoituksena on siis kasvattaa puhdasrotuisia kaneja ja käydä niiden kanssa kaninäyttelyissä. Tuo risteytyskanipoika on Birchen-kanilan projekti, jossa olen luvannut auttaa. Se ei siis liity omiin suunnitelmiini.

Ja kun tällä hetkellä ei vielä kaneja ole, niin liitänpä tähän kuvat marsupojistani.


ps. Kunnollinen esittelyteksti tulee vielä omana sivunaan jossakin vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti