maanantai 14. maaliskuuta 2016

Sunnuntain aatoksia

Vaikka nyt onkin jo maanantai-aamu, vielä heiman eilisestä. Eli Sulo siis arvosteltiin jälleen näyttelyssä. Tällä kertaa painosta tuli täydet pisteet (10/10), mutta väripisteet huononivat (väri 17/20 maininnnalla ej färdig eli ei valmis) ja esiintyminenkään ei ilmeisesti enää ollut ihan kuosissaan, koska siitäkin lähti puoli pistettä pois (rotuleima ja esiintyminen 9,5/10). Muut pisteet olivat samat kuin lauantaina. Näin koira- ja kissanäyttelyihin enemmän tottuneena kanituomarit tuntuvat tiukemmilta, varsinkin kun kyseessä on nuori eläin - tai sitten aika kultaa muistot, enhän ole koiranäyttelyssäkään ollut osallistujana kuin viimeksi yli viisi vuotta sitten, kissanäyttelyistä on aikaa jo parikymmentä vuotta. Seuraava näyttely onkin sitten tosiaan huhtikuussa, Lempäälässä jälleen. Toivottavasti Sulo siihen mennessä vaihtaa karvansa uuteen ja hienompaan, tosin se tiheys siitä jäänee edelleen uupumaan, koska sisällä ei tiheää turkkia niin paljon tarvitse.

- - -

Eilen toivottavasti saatiin myös alulle kanilan ensimmäinen ruotsinturkispoikue, Darja astutettiin Lehtokanin Johanneksella (linkki, Johannes löytyy alareunasta). Kuukauden päästä on siis toiveissa liuta pieniä ruotsinturkiskaneja. :)

Halo poikasineen voi hyvin, pesässä pyörii kuusi poikasta, neljä mustaa, yksi valkoinen ja yksi luonnonvärinen (luultavasti chinchilla).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti